Vårt hus i Provence: Vielen dank

söndag 21 juni 2009

Vielen dank

Plötsligt blev jag tre flaskor vin rikare. Vår tyska granne, som råkat få sin katt inlåst i vårt garage när vi åkt hem till Sverige, kom hit med dem. De hade fått såga upp ett hål i vår garagedörr och satt dit en ventil. Som plåster på såren fick vi tre, säkert goda, flaskor vin.

Tur att jag åtminstone förstår tyska. *hmmm*

4 kommentarer:

smultrongården sa...

Oj, ja, det var ju tur om du accepterar en ventil istället för en hel dörr. Kan tro att inte alla gör det... Tur för honom att det inte var i USA! Snacka om efterspel det kunnat bli.
Du, ett litet råd. Jag åker i morron natt igen, får bara ha 10 kg med mig då jag har tagit bagaget som rullgardin... måste alltså noga överväga klädvalen. Behöver man jeansjacka?? Kanske är bara FÖR varmt? Svårt att fatta här att det kan vara för varmt för vissa saker i ditt härliga land.
Uppskattar mycket om du råder mig..
Ha det gott!
Kram Eva

Efwa i Provence sa...

Du behöver absolut ingen jeansjacka. På sin höjd en kofta el. sjal för kvällarna. Det är alldeles ljummet ute. Ljuvligt!!

helen sa...

Oj, hur gick det för katten?

Så trevligt med musikfestival! Och inte att förglömma; de ljumma nätterna!

Kram!

smultrongården sa...

Tack Efwa för snabbt svar!

Då kanske kilona räcker till en stekpanna, haha! Troligtvis inte för vi reser Ryan och dom har ju inte särskilt många kilon... Vi har uthyrt hela sommaren så jag ska ner o kolla till att allt är bra, med blommor och så. Åker i natt med 2 kompisar. Ska bli rätt kul kan jag säga... För vi älskar ju vårt Provence, eller hur!!
Jag längtar så jag nästan hoppar o studsar ibland. Men i morron är jag där, yipieee!
Njut hos dig!
Kram Eva