Vårt hus i Provence: Ett fantastiskt år väntar

söndag 4 januari 2009

Ett fantastiskt år väntar

Jag ser fram mot det här året på ett annat sätt än vanligt. En anledning är såklart att vi flyttar till Provence i slutet av april/början av maj och det är ju en fantastisk händelse. Du får komma tillbaka hit till bloggen så får du följa vad som händer.

I mellandagarna fick vi bilder från huset när det är i stort sett klart. Det ser ut som om det fattas småsaker i köket men det löser vi när vi åker ner den 22 januari.

Vi fick en smärre chock när vi såg köksbilderna innan vi förstod att det var ljusblå skyddsplast på luckorna. Dottern som jobbar på IKEA sa att det alltid är så på högblanka luckor men det visste ju inte vi. Men förutom den blå färgen ser det jättebra ut. Vad tycker du??

6 kommentarer:

Beatrice sa...

Vilket år ni har framför er. Jag är allt lite avis, måste erkännas. Köket ser jättefint ut och det har era andra bilder också gjort. Det är bara att gratulera er. Det är ju alltid en speciell känsla att inreda ett nytt hus och att då ha hjälp med det "på håll" ger ju en viss spänning till det hela =) Jag ser fram emot vidare "rapporter".

Maria sa...

Att köksluckorna är blå kan ju också vara fint. Det finns många som ser blått som den optimala färgen. Blått lär visst betyda hopp.

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Milda Matilda!!! Kan förstå färgchocken!!! Skulle ramlat av datastolen om jag var du...!! Tuuuur att det va' plast!!! //Linda

Anonym sa...

Blått vad fint, som i förgätmigej.

Marika sa...

Jattesnyggt kok!!!! Sana ar man inte vana med harnere!! Jag hajade oxa till av den blaa fargen hihi.

Boel sa...

Så roligt att få följa framväxten av ert nya hem( som så klart inte är helt nytt längre eftersom jag läser retroaktivt!) jag blir lite nyfiken på era drömmar och tankar som ledde fram till beslutet att flytta till Arles. Kanske fanns där en eller annan liten farhåga också? Kanske får jag veta mer om detta när jag fortsätter läsa. Tack för att du delar med dig!
Hälsningar Boel