Vårt hus i Provence: Marknadsdag

onsdag 5 augusti 2009

Marknadsdag

Det är alltid lika kul att gå på marknaden och idag handlade jag massor med grönsaker för att göra en stor sats Ratatouille. Tänkte det skulle passa att bjuda sonen, hans flickvän och yngsta dottern på när de är här i helgen. De kommer i morgon kväll och är en vecka. Det ska bli kul för K och P har inte varit här innan.Jag hade tur att hitta lite billiga tyger också. Det rödvitprickiga ska bli en regnjacka/kappa av något slag. Lite galen gillar jag att vara. Knapparna köpte jag för säkerhets skull. Någon gång kommer de säkert att passa till något.
Nu ska jag åka iväg och handla lite annat i stora mataffären. Det finns inte riktigt allt på marknaden även om man ibland tycker det.

1 kommentar:

smultrongården sa...

Halloj Efwa!
Jag följer dig troget hela tiden, även om jag inte skriver alltid... tycker att det är så himla skoj att läsa vad som händer i ditt franska liv! Vi har hyresgäster hela sommaren och det är så himla kul att höra vad dom gör. Gissa om man längtar då... Men faktum är att vi har 11 dagar i höst som vi åker till vårt paradis. Ska bli såååå härligt. Frågan är hur 6 pers får plats på 28 kvm?? Det går nog faktiskt inte är jag rädd.

Äntligen har vi lite medelhavsvärme här också. Ska till Askersunds slottscafé i morron o äta fransk/spansk buffé. Och grabbarna är ute nu och badar i poolen så vi försöker allt vi kan med franskalivet så fort värmen kommer, haha! Ha det gott & njut av ditt nya liv.
Kram Eva