Vårt hus i Provence

måndag 16 juni 2008

Om 19 dagar ger vi oss av på semester till Frankrike och till vårt nya liv på sätt och vis. När vi är där nere får vi tillträde till vårt hus och kan börja mäta och planera och kanske till och med boka hantverkare. Vår vän C kommer att fungera som projektledare och styra med hantverkarna så att de gör det de ska, i rätt ordning och blir klara när de ska. Det känns skönt att han någon som kan franska och som är på plats hela tiden och kan reda ut akuta problem som ev. uppstår när vi inte är där.
Innan vi kommer till vårt hus ska vi hälsa på några vänner till mannen. Vi ska också hinna med några dagar med sol och bad innan vi, via IKEA i Mont Pellier, åker till vårt alldeles egna hus.
Vi kommer att få bo några nätter i huset innan vi egentligen skriver sista pappret och då kommer vi att kunna fira frankrikes nationaldag, tillika vår förlovningsdag.

*längtar*

6 kommentarer:

Elisa Day sa...

Oj vad spännande! Önskar er all lycka till redan nu, ska bli roligt att se projektet under tiden ni inreder. Kram

Livet i byn sa...

Vad spännande att få följa ert nya liv i Frankrike. Jag ska lägga dig på bloggkoll så jag inte missar din inlägg.

Kram,
Livet i byn

Hwita Villan sa...

Vad härligt det låter! Man blir lite avundsjuk, det är nog riktigt härligt därnere...

Ha det bra!

PS. Har en liten utlottning hos mig!

Bergagårdens Lina sa...

Så häftigt! Blir jättekul att följa ert projekt!

Marika sa...

Oj, det borjar narma sig... Jag vet hur du kanner dig - been there! Fast jag hade ju inte ett hus direkt nar jag kom ner och pyssla med...

Mina sma projekt i huset gar valdigt langsamt, hinner inte med nagonting langre kanns det som, men snart ar det semester!!!
Kram
Marika

C De-sign sa...

Hej!
Jag kan verkligen förstå att du längtar!!!! Det kommer att bli en hel del att stå i för er, men så roligt! Stannar ni en längre tid eller är det "semester"? Jag längtar också...tycker att det vore verkligen roligt att sitta på torget, jag bokar redan nu ett av era gästrummen för uthyrning, packar mitt silver och lavendelstavarna kanske jag kan göra på plats på torget!!!!! När blir det klart?????? Antar att det tar sin tid...men kanske nästa vår/sommar..??? Jag skriver ett mail till dig, har du mailadress på bloggen? ska kolla det! Nu önskar jag dig en underbar Midsommar!!! Kramar från C