Vårt hus i Provence: Att ta sig upp o ner

onsdag 12 november 2008

Att ta sig upp o ner


Vi ville såklart ha en trappa invändigt i huset, det skrev jag om en gång för längesedan och när vi var där nere hade de tagit upp hål mellan våningarna. Det är lite lotteri att inte veta exakt hur trappan kommer att se ut. Men vi kanske vinner högsta vinsten och annars blir det säkert okej.

Jag har försökt förklara hur jag vill att det ska se ut ungefär och det blir säkert bra. Här är några bilder på hur det ser ut nu "runt hålet", eller såg ut, när vi var där.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

Vaniljdrömmar sa...

Hej!
Kul att du kikade in på min blogg! Tack för kommentaren. Siffrorna finns att köpa på Heestrand Interiör. De måste vara helt underbart och spännande att ha något eget i Provence det skall bli kul att följa er i renovering. Vi var i Provence min sambo och jag för första gången nu i höst, det var helt fantastiskt. Vi åkte med våra vänner som har varit där flera gånger så vi hade en sån fantastisk resa. Hoppas det är okej att jag länkar till din blogg!
Ha en fin helg!
Kram Helene

Katta sa...

Vad spännande att bo i Provance, låter som en riktig dröm. Kul att du vill vara med i min tävling,lycka till. Kram Katta

Mollys Hus sa...

Nu har det verkligen börjat hända saker :) Är jätte roligt att få följa renoveringen och till slut få se det färdiga resultatet. Nu skulle jag oxå kunna tänka mej att flytta när man tittar ut och det är så himla grått och trist ute :(

smultrongården sa...

Hahaha "hem till Provence" det låter verkligen som musik i mina öron!
Jag ska nog se till att jag kan säga så, så småningom också.

Jag är helt förälskad - går som på små moln. Blir inte det här nåt så blir det nåt annat. Kände direkt att jag liksom "kom hem"! Låter filosofiskt o djupt - men inte mindre sant för det!
Ikväll kommer vår värderare - iiii - jag är inte lite nervös må du tro!
Fota massor så vi får se.
Ha det bra!
Eva

Marika sa...

Hej!
Vad kul att det gar framat med renoveringen (o inte bakat :-))
Det ar mycket jobb, men nar det val ar klart sa ar det modan vart.
For var del gar allt valdigt langsamt. Heltidsjobb, sluta sent, hamta barn, handla osv osv. Ja, du vet val hur det ar.. Sa tyvarr blir det inte mycket over till pyssel o annat.
Men nu borjar jag sa smatt komma
in i julpyssleriet o funderar hur jag ska dekorera infor julen. Vi firar ju var forsta jul i huset, sa det ska bli kul - aven om jag hade foredragit att aka "hem" till Sverige. Det blir lixom inte samma sak har..

Kram M

VIKTORIA sa...

Oj, oj nu börjar det hända grejer. Som vanligt får jag Provenceabstinens när jag besöker din blogg. Ert kvarter ser ju bara för charmigt ut. Må så gott,

ps. Hur har det gått med vävstolen? Har du satt upp den?