Vårt hus i Provence: En första titt...

lördag 1 november 2008

En första titt...


Bytta dörrar men tyvärr har de bytt till fel... Den med flerfärgat glas ska vi INTE ha. Men de ska byta till en spegeldörr lik den som är till höger. Hålet till vänster om dörren är ett ljusinsläpp som ska ha ett fast fönster med klart glas.Det tidigare köket på andra våningen är helt tömt. När vi tog bilden var rören kvar men några timmar senare var de också borta.Vår matrumsdel...En vy mot gården...
Här ovan ska det blivande köket byggas...
Ett i stort sett urblåst gästhus. Det ska byggas en vägg mellan sovrum och köks- /vardagsrumsdel och dessutom en dusch och toa.

10 kommentarer:

Jonna sa...

Åhh va kul att få se några bilder! Tror att det kommer bli jättefint! De verkar ju kommit ganska långt, trots att de är hantverkare! ;)

C´est la vie sa...

Oj vad spännande! Inväntar fler bilder otåligt :)
Kram Lina

smultrongården sa...

Men vad skoj att se!!!
Jag läser sönder parlören jag köpt. Nu är det ju bara en v till vi åker. Gissa om det ska bli spännande...
Dock har jag inte fått svar av er mäklare.

Men vi kan ju ta kontakt när vi kommer fram.

Ert hus verkar ju bli hur fint som helst! Dörrarna är ju riktiga drömmar. Och fönstret till matrummet. Oj, det blir en riktig dröm. Men hur var vädret?? Kunde tjejen få sig ett dopp?

Lycka till med alla beslut.
Eva

Susilull sa...

Oj, oj så mycket på gång! Blir lite matt när jag ser bilderna. Är ju själv ett renoveringsfreak, men gillar inte när man är i detta stadiet. Skönt att ni bara kollar läget och kan åka hem igen.
Spännande att sen få se hur det fortskrider.
Fina miljöbilder fr Arles!!

Willewira sa...

Vad roligt att få se bilder från ert hus!!
Det är ett spännande äventyr ni befinner er i och så roligt att få följa er i det.

Ser med glädje fram emot nya bilder.

Önskar er lycka till och en skön vecka!

Kram Willewira

Hampus sa...

Var det kul? Hur många kvadrat var den på? Fattade jag Tilda rätt var den liten. Typ som lägenheten i stan.

Kristina sa...

Oj oj oj som att följa att tv-program. Det ser väldigt franskt ut, bilderna från kvarteret.
kram Kristina

BROCANTE sa...

Så spennende - vi har selv et hus i Frankrike og dette minner meg om den perioden vi hadde med renovering! Vårt hus er også et landsbyhus, men vi har et stykke land ute på landsbygden som fulgte med på kjøpet. Der planlegger vi nå en hage. Lykke til videre med renovering. Jeg gleder meg til å se den videre progressen.

BROCANTE sa...

Hei igjen! Så hyggelig at du var på besøk hos meg også! Vi har mye felles! Vårt hus ligger i Languedoc i et liten by som heter Estagel. Det er i nærheten av Perpignan på veien mot Foix. Det fins ingen turister der - bare vingårder! Jeg elsker å være der! Jeg skal besøke din blogg og følge med dere! Hyggelig at du lenket meg til din blogg!

C De-sign sa...

Hej
Vad roligt att få se lite bilder... Så kul med alla beslut all förväntan om hur det kommer att bli! Närområdet ser ju verkligen mysigt ut..... önskar dig en skön helg! Kramar fr C