Vårt hus i Provence: Huset - just nu

fredag 28 november 2008

Huset - just nu

I går kväll var vi i huset för att se hur långt de kommit med renoveringen. De har sagt tidigare att renoveringen skulle vara klar 15 dec. och då borde ju det mesta vara klart nu. MEN det var det inte.
Det visade sig att golvklinkern inte hade kommit och då har mycket stått helt stilla några veckor men när vi träffade hantverkarna i dag på förmiddagen fick de ett samtal om att plattorna kommit. De "lovade" att allt skulle vara klart innan jul. Vi ska ju inte flytta in förrän i april så det är ju ingen panik men det ska ändå bli skönt när allt är klart.

Vi hade några funderingar efter gårdagens besök i huset men vi fick positiva svar på allt. Elen till spis, fläkt o ugn skulle självklart dras... snart. Ett fönster skulle sättas in i ett hål i väggen till dotterns rum, osv.

I morgon ska vi mäta upp gästdelen för att kunna tänka ut hur vi bäst ska kunna möblera den och självklart ska jag ta massa bilder o lägga in när vi kommer hem. Vi flyger hem på söndag så lite tid till har vi på detta underbara ställe.

Bor förresten på ett otroligt mysigt hotell. Vi har bott här tidigare och det är verkligen mysigt, Hotel Saint Trophime.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Ska bli kul att se mer bilder, är det varmt där nu eller är det lite som vi har här i mellansverige?
kram Kristina

Boel sa...

Hej Efwa! Har följt dig ett tag i din fina stickblogg! Blev glad när jag hittade din "husblogg", en egen dröm finns ju där nånstans! Så nu läser jag din blogg från början för att få följa ditt hus tillblivelse! Kul! Jag undrar hur ni flyger när ni ska dit och hem? Hej från Boel!