Vårt hus i Provence: Dags att måla lite

måndag 2 februari 2009

Dags att måla lite

Igår köpte jag en stor burk grundfärg eftersom jag tänkt måla en träskänk vi har. Letade runt lite för att se vad jag skulle efterbehandla med och hittade bl.a. Lisa som behandlar med bivax som sedan poleras upp. Det ska jag också fixa. Tror att det blir en fin lyster och lite skydd mot damm o smuts.

5 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Takk for tipset,jeg var også innom og noterte meg femgangsmåte på malingen....Gøy å følge med ditt oppussingsprosjekt...Jeg bare drømmer om Frankrike....God dag til deg fra Maliva

helen sa...

Jag är också på gång med att börja måla, men har inte köpt färg ännu :)...Först ska stora garderoben i hallen få sig en omgång med vitfärg, sen har jag en vitrinskänk i köket som också ska bli vit, och lite sådär "shabby". Men som sagt, färg måste inhandlas först!
Ha en skön måndag!
Kram
Helen

Creations by Lisa sa...

Så glad jag blev då, en länk till mig :-). Jag gillar bivaxet, det blir en sån fin lyster på möblerna. Men tänk på att lägga på det tunt annars kan det vara svårt att få bort det gula vaxet.
Lycka till - kram Lisa

Samtal från min trädgård sa...

Det låter som ett bra förslag, ser framemot resultatet

m sa...

Hej! Råkade bara slinka in på din blogg, men nu har jag letat mig bakåt till början och läst hela. Vilken grej! Så imponerande. Det skulle vara så kul att göra nåt sånt. Hyr ni ut i sommar? Lycka till! Jag fortsätter följa ert arbete.