Vårt hus i Provence: En helt fantastisk dag

torsdag 23 april 2009

En helt fantastisk dag

Det är fortfarande ca 16 grader varmt här utanför dörren och idag har det verkligen varit helt fantastiskt varmt och vackert väder. Vi begav oss mot havet för att titta på omgivningarna lite.
Vi körde förbi saltbergen som ni ser på bilden och sedan åkte vi till Saint Marie de la Mer.
Vi gick barfota i sanden, i alla fall jag och jag kände på vattnet. Lite för kallt för min smak men det var ganska många som badade.
Vi åt chevre chaud, sallad med varm fårost, och det var gott som alltid.
På vägen hem såg vi både massor med tjurar som drevs av sina "cowboys" och en hel del flamingo som gick nära vägen. Tyvärr fick jag inga bra bilder på flamingosarna med min kamera men jag får nog några bilder av min pappa senare.

PS. Jag blev förresten stoppad av fransk polis på vägen hem. Hjärtat slog några extra slag men de tittade bara på körkortet och bilens papper och sen var det okej. Kanske släppte de iväg mig för att de inte kunde prata engelska eller så var det bara en körkortskoll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Här i SVEDALA har vi i dag haft en fantastisk dag,sol o i Göteborg runt 18gr.Just bara härligt. Hm ser gott ut med den varm fårostsallad ++, kul att titta inom hos dig, fina bilder, tror du ni har flyttat till ett underbart ställe,säkert massa att utforska runt om.Gott att polisen bara kollade litet men säkert hade du allt i god ordning,konstigt att hjärtat alltid åker upp i halsgropen.även man vet allt är OK Ha en go helg önskar en Göteborgare