Vårt hus i Provence: 50 dagar kvar

måndag 26 maj 2008

50 dagar kvar

Jag längtar så förskräckligt mycket tills vi kommer till Provence och till huset blir vårt på riktigt. Nu är det "bara" 50 dagar kvar...

Längtar efter att sitta på vår gård och känna stenväggarna utstråla värme långt in på kvällen. Längtar efter att se hur rummen ser ut när de tömt dem på allt skräp, alla möbler och förhoppningsvis städat. Längtar efter att få börja planera på riktigt, på plats.
Så här ser köket nere ut, det köket som vi helt ska riva ut och göra till vårt nya kök. Det är pyttelitet och ska efter rivning av en hel del väggar bli en del av vårt kombinerade kök, matrum och vardagsrum. Det ska även läggas nytt golv i hela undervåningen.
Men just nu tänker jag bara på hur underbart härligt det ska bli att sitta i sitt eget hus i Provence med ett glas kallt rosévin och bara njuta av tillvaron.

6 kommentarer:

Lavendelkvisten sa...

Jag är verkligen SÅÅÅ avundsjuk på er och ert hus i Provence - jag vill också bo där!!! :) Jag läser just nu en bok som utspelar sig i Provence - Tillbaka till Provence av Peter Mayle - och drömmer mig bort...

Hoppas att de 50 dagarna kommer att gå fort!

Kram Åse

latara sa...

Jag förstår fullt ut att du längtar, tiden måste kännas oändligt lång innan det är dags.

Nu längtar jag också, efter att få ta del av ert liv där nere..!

Kram!

Karin

lottens vita och gröna sa...

OH SÅ LJUVLIGT MED DEN NEDRÄKNINGEN!inred i drömmen och så vips så är du där mitt i ljuvligeheten! varmkram lotten

Tingeltangel sa...

Wow! Drömmer om Provence - det gör jag också ibland tänkte jag när jag läste din bloggrubrik. Men nu förstår jag att du drömmer om Provence PÅ RIKTIGT! Så underbart. Jag kommer tillbaka och spanar och hoppas på massor av bilder framöver.

lamaisondecampagne sa...

Vad kul att läsa, att du har köpt ett hus i Frankrike !! Ja jag kan förstå att ni bara älskar Provence. Jag har färgat färdigt mina servetter och lakan, i grått i tvättmaskinen precis som i Sverige hur lätt som helst!! Jag blev jätte nöjd med resultatet, jag kommer att visa det på min blogg.
kram

Inspiration i vitt sa...

Hej Tack såå mycket för dina rara ord i min blogg,jag blir så glad.

Jag förstår att du planerar och fantiserar om huset i Provance.
Det blir spännande.
Kram på dig/IngelaB.