Vårt hus i Provence: Målat o klart

söndag 25 maj 2008

Målat o klart

Äntligen har jag fått lite ordning på balkongen. Skåpet som jag köpte på blocket i veckan är målat och klart och jag har stoppat in krukor o diverse andra saker som flutit runt på balkongen.

Jag gjorde mig av med en hel del saker också så i morgon blir det en sväng till
tippen. Såå skönt att rensa. Det kunde jag inte tro att jag skulle säga för jag har i hela mitt liv varit en riktig samlare på allt som går att spara. Men delvis efter att ha läst Rensa i röran med feng shui och på andra sätt insett att jag var tvungen så började processen att rensa allt gammalt som på sätt och vis höll mig kvar i det förflutna. Nu känner jag mig fri från alla "gamla ryggsäckar" jag burit med mig och kan med hyfsad lätthet rensa och slänga.
Garnet ni ser hänga till vänster om skåpet har jag färgat ikväll med saftpulver från USA. Kool-Aid heter det och det är perfekt att färga garn med. Ganska lustigt när man tänker efter men läs gärna om min färgning i min stickblogg.

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Jag har sett en sån underbar bild på ntet om stickning!

Har mailat den som äger copywrighten och hoppas få sätta in den på min blogg snart!

Kram Maud

Lotta sa...

Skönt att rensa upp i röran! Det håller jag ständigt på med.. Angående min dammsugare, så kan man ta bort skaftet och munstycket, så går det bra att dammsuga smulor från bordet också! Praktiskt!

Kram, Lotta

a home far away sa...

Skåpet är verkligen jättefint och ser även praktiskt ut!
Våra barn är 8 och 12 år och de trivs här i Singapore också.
Jag åker till Sverige nästa vecka och stannar lite mer än 3 veckor.
Jag hoppas också att vädret är bättre än förra sommaren även om det inte är lika viktigt, eftersom jag ändå åker tillbaks till värmen:-)

Må got o kram
Gunilla