Vårt hus i Provence: Uthyrning

onsdag 14 maj 2008

Uthyrning

Idag har jag funderat och tänkt mycket på det här med att hyra ut vår gästdel. Att vi ska hyra ut är självklart men inte hur mycket men idag kom jag på att vi nog ska satsa en hel del på det. Inte bara på sommaren utan även på höst, vinter och vår. Jag skulle själv tycka att det vore härligt att tex. ta en långhelg och åka och bo i Provence.

Vad tror ni om det? Skulle ni vilja åka till Provence även på vintern om ni visste att ni kunde hyra ett mysigt boende centralt i en liten Provencalsk stad?

[Bilden föreställer dörren in till gästdelen. Rummet har inte använts på 100 år ser det ut som men allt ska fixas, städas o målas såklart =) ]

10 kommentarer:

S o F sa...

Wow, vilken fin blogg du har! Kommer hit via inredningsbloggar.blogspot.

Och vilket hus ni köpt - det är ju så fint redan nu, men man ser ju potentialen i det och hur charmigt det kommer att bli med ny färgsättning.

Och innergården...

Grattis till husköpet och Lycka till med allt framöver!

PS Ja, där skulle jag mycket väl kunna tänka mig att hyra vid vilken tid som helst på året. Men så var det det där med franskan. :) DS

Efwa drömmer om Provence sa...

Det som är bra är att man inte måste kunna franska för att åka till frankrike. Vi har klarat oss ganska bra med engelska och nu håller jag på och lär mig lite franska.
Dessutom kommer vi att finnas som hjälp om det behövs för de som hyr av oss =)

lottens vita och gröna sa...

oh skulle kunna hyra vilken årstid som helst! vilket paradis du har, jag länkar hit med! varmastekramen lotten

In my house sa...

Åååå, allt låter härligt!

Klart att du får länka,,, jag blir så himla glad =) =) Kram på dig! j

Lavendelkvisten sa...

Vilken härlig blogg du har, jag hoppas det är ok om jag länkar till dig?
Det måste vara en dröm att ha ett hus i Provence - det är min i alla fall. Jag skulle gärna komma och hyra när som helst på året!
Kram Åse

Gårdsromantik sa...

Visst vill jag det - jag följer dit projekt med spänning - skulle vilja göra detsamma men det tar nog några år innan vi är där!

Kram Maud

Jessika sa...

Jag tror att du skulle kunna få folk att hyra hos er vilken tid på året som helst. Det gäller att sprida det bara.

Tack för tipset med hemsidan.

Vad läcker dörren är, jätte fin.

Följer med spänning vad som händer hos er.

Vita hjärtan & rosa drömmar sa...

Tack för det fina inlägget på min sida, kul att du hittade dit! Vilken spännande sida du har, den ska jag återkomma till. Självklart ska ni hyra ut rummet, det finns säkert hemsidor där man kan lägga ut sån information, och en del använder Blocket har jag sett. Kram Malin

Mia sa...

Jag vill absolut hyra! Höst eller vår absolut, vinter njaa men det finns det säkert andra som vill. Jag bokar redan en vårhelg när ni kommit i ordning! Allvarligt. :)

Marika sa...

Ja, det verkar inte som om det kommer bli nagra problem o fa huset uthyrt... ;-)

Paris ar en underbar stad tycker jag, det basta nar man varit dar nagra ganger ar att slippa trangas med alla turister som finns vid alla "maste se".. Jag har ju sjalv varit dar sa jag vet hur det ar. Nej, nu kan jag bara njuta av att sitta pa ett café med ett glas vin och bara titta pa folk, eller strosa omkring o titta pa alla byggnader.
Tank pa nar du val aker dit att ha mycket bekvama skor, for man gar en hel del.

Men London later ju inte helt fel heller!! Det var ett par ar sen jag var dar o skulle garna ta taget over dit.
//Marika