Vårt hus i Provence: Inga kryddetiketter

onsdag 28 maj 2008

Inga kryddetiketter

Är såå besviken på företaget som säljer eller verkar sälja kryddetiketter.
Den 11 maj trodde jag att mitt problem med alla kryddburkar som står i en röra i skåpet var löst, men icke. Jag har inte hört något än och när jag skulle kontakta dem fungerar inte kontakt-mailadresserna som finns på hemsidan. Jag fick mailet i retur pga att mottagaren inte fanns.

Nu hoppas jag på att Kjell eller Cattis ska höra av sig via bloggen så att jag får mina etiketter. Jag fick faktiskt en kommentar av Cattis precis när jag beställt och nu hoppas jag på napp igen eftersom jag verkligen VILL ha etiketterna... *suck*

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag beställde etiketter i april, har fortfarandse ej fått dem, mejlade också, men fick mejket i retur...urtråkigt. Hur kommer man i kontakt med dem, nån som vet?

Efwa drömmer om Provence sa...

Nä, det är tråkigt. Men de struntar tydligen i sina kunder. Har funderingar på att tillverka själv. Jobbar med layout så det kanske blir försäljning från mig istället. =)

Cattis Carlsdotter sa...

Hej,

Cattis här från Kjell & Cattis Inc! Vilken tur att jag hittade era kommentarer på bloggen.

Jag ska genast kontakta vår maildistributör och fråga vad som hänt med era beställningar. Under tiden kan ni nå mig på carlsdotter@spray.se eller +46 708919508.

Hoppas att vi hörs snart!
Med vänlig hälsning

Cattis

Efwa drömmer om Provence sa...

Vad bra, Cattis!! Hoppas det löser sig nu då!

Anonym sa...

Tänkte beställa etiketter men blir lite tveksam efter att ha läst dessa inlägg.

Hur har det gått, har ni fått era etiketter??

Efwa drömmer om Provence sa...

Nej, inga etiketter. Visst är det dåligt.
Beställ inga etiketter från Kjell & Cattis.

Anonym sa...

Hej,

Nu är det Kjell här från Kjell & Cattis INC. Jag har undersökt närmre vad det kan ha varit för fel på beställningsfunktionen på hemsidan och har tyvärr inte hittat någon vettig förklaring.

Men vet ni vad, alla ni som försökt och misslyckats. Gör så här; Skicka er beställning till min mail istället, det är bara att skriva vilken färg ni önskar (Orange är för tillfället slut) och var vi ska skicka det, så lovar jag att ni har er beställning inom tre dagar.

Mail: kjellreklam@hotmail.com

Med vänlig Hälsning
Kjell Doktorow

Ann Jolby- Solander sa...

Hmm, vad tråkigt. Jag gjorde precis en beställning. Hittade din blogg idag, och gillade ettiketterna. Spännande att se om det kommer några till mig då ?

mvh Ann