Vårt hus i Provence: Ett ljuvligt liv

onsdag 6 maj 2009

Ett ljuvligt liv


Det känns overkligt att vara hemma i vårt hus. Är det verkligen på riktigt? Vi sitter fortfarande på terrassen o temperaturen är ca 22gr och det är fortfarande ljust så att vi kan läsa. Det är såå härligt!

7 kommentarer:

Beatrice sa...

Jag känner er inte, har bara följt din blogg en längre tid, men jag glädjer mig med er så enormt. Det måste kännas underbart att leva sin dröm. Jag hoppas att ni får det underbart i ert nya hus och att ni kan njuta riktigt ordentligt. Just nu har vi ca 8° här på västkusten, den begynnande sommaren kom av sig =) och att läsa ute är inte att tänka på. Nu ser jag fram emot dina blogg-inlägg om dina omgivningar och marknaderna med dess rika utbud mm mm.

Lev väl och ta hand om varandra.

Eddan sa...

Vad härligt att ni är framme och att resan gick bra.

Njut nu riktigt ordentligt av solen och värmen (innan ni hinner bli less på all värme ;-)).

Kram från Anette

Anna sa...

Jag förstår känslan, njut, det är på riktigt!!!

helen sa...

Så trevligt och härligt!

Lyck-ostar!!

Sov gott!

Anonym sa...

Vilka fina blå koppar. Har du köpt dem i Provence?

supermom sa...

Jag håller med Beatrice i hennes kommentar, jag läser din blogg så ofta du uppgraderar och jag känner precis som B glädje över att ni har kunnat förverkliga er dröm!

Hoppas att allt blir som ni drömt och föreställt er!

Njut!

Anonym sa...

Jag håller med Beatrice, känner er inte men tittar in o njuter av vad du visar o ger oss bloggtassare med vackra bilder +++ All lycka önskar jag er i Ert Nya Liv. SÅ UNDERBART att just få leva sin dröm. Jag har sänt små tassarinlägg tidigare. Här i Götet är det i dag regngrått, men skall till Trädgårdsmässan på Liseberg med dotter o mitt lilla barnbarn, hon tänker karuseller o vi vackra blommor ++++ jag balkong o hon trädgård, Önskar ER en goer Helg men en klem