Vårt hus i Provence: Hur mår blommorna?

lördag 2 maj 2009

Hur mår blommorna?

Nu har det varit väldigt varmt i Provence några dagar precis som här i Sverige. Jag undrar hur det går med blommorna på gården.
Iofs regnade det rikligt när vi åkte och jag fixade en anordning som skulle ge vatten till blommorna men jag undrar hur långt det räcker.
På onsdag får vi se för då är vi hemma igen. På måndag styr vi bilen i riktning mot Frankrike. Nu är det dags att ta ner bilen och de sista sakerna som ska flyttas.

9 kommentarer:

helen sa...

Jag håller tummarna att blommorna har klarat hettan!!

Så nu bär det iväg med det sista...
vilket äventyr!!

Kör försiktigt!

Kram
Helen

C´est la vie sa...

Ja vilket äventyr! Ska bli så roligt att följa din blogg. Lycka till!
Kram Lina

Svea sa...

Hittade hit via intervjun med dig på Stickamera.se. Så härligt med hus i Provence. Jag var på cykelsemester där för några år sedan.

Monet sa...

Om du inte är här förrän på onsdag och är osäker på bevattningsanordningen skulle jag nog försöka få tag på någon granne och be om vattningshjälp.

Sedan några dagar är det varmt och torrt här och vi måste vattna våra uteblommor varje kväll, så fort torkar det ut!

Hoppas de klarar sig, synd att komma hem till vissnade saker.

Lycka till med körningen också.

Creations by Lisa sa...

Lycka till imorgon på ert stora äventyr :-)
Kika gärna in, jag har pysslat och donat med en liten webbshop :-))
Kramar Lisa

Eddan sa...

Hoppas blommorna klarat värmen!

Kör försiktigt och lycka till med det sista av flytten.

Kram från Anette

C´est la vie sa...

Nämen där ser man (ang Tranås), vad världen är liten. Vi har sommarhus i Norra Vi, så jag fyndade där för ett par år sedan i nån liten butik. Det är så spännande att läsa om ditt hus!
Kram Lina

Maliva`s verden sa...

Ja nå har mannen min kommet hjem fra sør-frankrike og er snart blitt enda mer frankofil enn meg....Jeg får nøye meg med dine reisebrev derfra så lenge...Håper plantene dine ikke henger helt med hodet:O)for varmt var det vist der nede også....Klem fra din trofaste leser Maliva

smultrongården sa...

Hahaha, om du tror att dina inte klarat sig - hur är det då med mina tror du..??? Jag må ju vara "born very much - to much positiv"... som ens kunde nudda vid tanken på att dom ska hålla. Har gömt dom undan solen (tror jag) o vattnade som attans innan vi stack, haha - funkar det? spännande att se!
Attans vad kul för er att ta bilen med. Jag kollar resor igen... skulle egentligen ner först i september men jag lever med en ständig avsaknad av mitt kära Vence hem att jag blir halvtokig. Eller hur - visst borde man väl åka åtminstone varannan månad!?? Ja, jag tycker det - vi får väl se.
Kör försiktigt,
Eva