Vårt hus i Provence: Första postleveransen

söndag 10 maj 2009

Första postleveransen


Igår lät det konstigt vid ytterdörren o efter en stund förstod vi vad det var. Det var min första tidning i min nya prenumeration. Nu hoppas jag bara att det kommer lite annan post också. Gärna garn tex. :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar din blogg som jag följt genom förberedelser och nu flytten och jag är sååå sotis :) Det ser alldeles underbart ut allting. Jag har också 5 barn fast alldeles för små för att jag än på ett tag ska kunna flytta till Provence men jag läser din blogg dagligen och drömmer om framtiden (om ca 20 år?) Mvh, Maria

Efwa drömmer i Provence sa...

Kul att du tycker om att följa bloggen Maria. Vänta inte ända tills barnen är stora med att åka till Provence. När jag åkte första gången till Provence var det på skrivarkurs och alla mina förväntningar slog in. Jag hade tänkt och trott att jag skulle åka till Provence nån gång om året och bo i hyrd bostad men sen ändrades allting och här är jag. =)
Lycka till med dina drömmar.

Maliva`s verden sa...

Hei..skal si du er flink til å skrive et fristende reisebrev..Jeg følger deg i hvert innlegg...og nå har jeg sett litt nærmere på studioen dere leier ut også..Vi har ikke planer om å reise nedover i år..pga økonomien.Men ble litt nysjerrig på om leil.er stor nok til oss hvis vi tar med begge jentene våre?Maliva dreams

Åsa sa...

Hej !!

Så kul att jag hittade till dig !
Så underbart att vara i Provence !
ett ställe som jag drömmer om ofta, dom brukar skoja med mig på jobbet när jag ser dagdrömmande ut, så säger dom alltid nu är Åsa i Provence igen !!
Nu skall jag kika lite till.
Jag kommer igen.. ofta !
Må så gott !
Kram Åsa

Malin sa...

Kom over din blogg, å du å du så heldig du er som virklig har flyttet nedover!
fantastisk må det være!
INSPIRERENDE å lese bloggen din. Linker deg gjerne til meg om det er ok..

God klem Malin

VITA NYANSER sa...

Vad kul att få post! Särskilt tidningar av det slaget = ). Jag blir alldeles sjuk av att kika på dina inlägg, åh, vad mysigt det ser ut. Har aldrig varit i Frankrike, men du gör väldigt bra reklam här på bloggen för det. Provence låter såååå underbart.

Ha det bra!
Kram l-l

helen sa...

Tänk att du t.o.m får uppleva helt nya, förhoppningsvis, underbara inredningsmagasin!!

Bara positivt med att flytta, eller hur? ;-)

Njuter av dina tidigare inlägg, också.
Marknader, blommor, mmm, så härligt!

Kram
Helen

Lyst på livet sa...

Så herlig .-)

Har sett etter det bladet på kiosker her i landet, men det ser ikke ut til at det er å få kjøpt .-)
Jeg får heller kjøpe et lager når vi kommer nedover...hehe...

Vi satt på google earth i hele går kveld og kikket på Arles og området rundt. Det ser fantastisk ut og jrg misunner deg bare enda mere .-). Syns dere er tøffe som bryter opp og gjør drømmen til virkelig. Jeg er kjempefasinert av å følge med på bloggen din!

Ha en fin dag

Klem Torunn

C´est la vie sa...

Den där vill jag med läsa. Här i Sverige är Lantliv min favorit, undrar om man kan finna ditt magasin här?
Kram Lina